Қоғамдық тамақтану объектілері

ЗЕРТТЕУЛЕРДІҢ АТАУЫ

АНЫҚТАЛАТЫН КӨРСЕТКІШТЕР

КЕСТЕ

БАҒАСЫ

ҚАЙТАЛАНУЫ

СЫНАМАЛАР САНЫ

СОМАСЫ

Шайындыларды ішек таяқшалары тобы бактерияларына тексеру (ІТТБ) (10 шайындыға дейін)

ІТТБ

тоқсанына 1 рет

2500

Всего:

Шайындыларды патогенді флораға тексеру (10 шайынды)

Патогенді және шартты-патогенді энтеробактериялар оның ішінде сальмонеллалар

тоқсанына 1 рет

2600

Всего:

Ет және ет өнімдеріне микробиологиялық талдау

МАФАМС, коли-формдар, стафилококк, протей, листерия моноцитогенес, ашытқы, зең

жартыжылда 1 рет

3500

Всего:

Тамақ өнімдерін патогенді флораға тексеру

Патогенді энтеробактериялар оның ішінде сальмонеллалар

тоқсанына 1 рет

3800

Всего:

Сүт және сүт өнімдеріне микробиологиялық талдау

МАФАМС, коли-формдар, стафилококк, сүт-қышқылды, моноцитогенес листериясы

тоқсанына 1 рет

3800

Всего:

Дайын тағамдаға, аспаздық өнімдерге және аса тез бұзылатын тамақ өнімдеріне микробиологиялық талдау

МАФАМС, коли-формдар, стафилококк, протей, листерия моноцитогенес, ашытқылар, зең

Тоқсанына 1 рет

3000

Всего:

Мембраналық сүзгілер арқылы ауыз суды микробиологиялық талдау

ЖМС, ЖКБ, ТКБ

жылда 1 рет

4400

Всего:

Балық және ет өнімдерінде гельминттердің дернәсілдері мен жұмыртқаларының болуын тексеру

Гельминттердің дернәсілдері мен жұмыртқалары

жартыжылда 1 рет

3900

Всего:

Мембраналық сүзгілер әдісімен сусындарды микробиологиялық талдау

КМАФАМ, коли-формдар, ашытқылар, зең

жартыжылда 1 рет

4500

Всего:

Мембраналық сүзгілер әдісімен бөтелкедегі суды микробиологиялық талдау

КМАФАМ, коли-формдар, көкіріңді таяқша, коли-фагтар, патогенді энтеробактериялар

жартыжылда 1 рет

5300

Всего:

ГМЗ санын анықтау

ГМА

жартыжылда 1 рет

13000

Всего:

Жануарлардың ДНҚ санын анықтау

Жануарлардың ДНҚ

жартыжылда 1 рет

16500

Всего:

Маманның баруы

Сағат

3507

Всего:

Всего:

Шарт жасау үшін